On December 18, we had a get-together dinner between 2018 elected leadership of JCI Tokyo Shinjuku Ward Commission and KYC (Korean Youth Commerce Community) Japan.

5 members from JCI Tokyo, amongst them Shinjuku Ward Commision 2018 Elected Chairman Shigeyuki Kurihara exchanged opinions and views with 5 members from KYC Japan, including 2018 Elected Chairman Park. The event was organized by members participating in both organizations, both being networks for young active citizens.

Initially, the atmosphere was somewhat tense due to the formality of the venue, but with good food and our common passion to serve our communities, we came to a great understnading of each other. Finally, we even came to a Karaoke contest, the winner of which shall remain a secret.

We vow to further deepen our exchange and cooperation with a broad range of international organizations , hoping further internationalize our communities together.

KYC懇親会

【日本語訳】
12月18日、東京青年会議所新宿区委員会とKYCそれぞれの2018年度リーダー達の懇親会を行いました

東京JCからは栗原次年度新宿区委員長を含む5名が、KYCからも朴次年度会長を含む5名が参加しました。懇親会はそれぞれ青年のネットワークである両方の組織に参加するメンバーが設定しました。

会場の場所柄もあり雰囲気は当初すこし硬かったですが、おいしい食事と、コミュニティに貢献したいとの共通の情熱により、お互いの共通理解を大いに深める事が出来ました。最後にはカラオケ大会まで行いましたが、その優勝者は秘密です。

今後も幅広い国際団体と交流と強力を深め、共にコミュニティの国際化を図っていきます。

新宿区委員会にご興味のある方はこちら☞ https://www.facebook.com/jcShinjuku/